Εθελοντική αιμοδοσία

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 το σχολείο μας διοργάνωσε την 4η εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Αττικού Νοσοκομείου με ικανοποιητική συμμετοχή μαθητών και καθηγητών. Σ’ αυτή συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές και του Εσπερινού Γυμνασίου Αιγάλεω.
Την διοργάνωση ανέλαβε ο καθηγητής κ. Ευαγγέλου Χαρίλαος.
Σας ενημερώνουμε ότι ο κάθε εθελοντής αιμοδότης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αίμα, σε περίπτωση  που χρειαστεί κάποιος δικός του ή ο ίδιος, απευθυνόμενος στο  διαχειριστή της τράπεζας αίματος του σχολείου, κ. Ευαγγέλου. Επίσης δικαιούται τη δικαιολόγηση των απουσιών δύο ημερών από το σχολείο (της ημέρας της αιμοδοσίας και μίας επιπλέον). Τέλος μπορεί να πάρει άδεια και από την εργασία του προσκομίζοντας τη βεβαίωση αιμοδοσίας που θα πάρει από το νοσοκομείο.
Είναι αυτονόητο βέβαια ότι το μεγαλύτερο κέρδος του εθελοντή αιμοδότη είναι η επίγνωση της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο.
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών του σχολείου μας έχει τίτλο «Εσπερινό ΓΕΛ Αιγάλεω» και κωδικό 12610. Οι αιμοδότες θα έχουν προσωπική κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Όσοι θελήσουν να πάνε μόνοι τους να δώσουν αίμα και να γίνουν μέλη του Συλλόγου θα πρέπει να δηλώσουν στο νοσοκομείο τον τίτλο του Συλλόγου και τον κωδικό του.
Σας περιμένουμε, λοιπόν και στις επόμενες αιμοδοσίες μας!