Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

23-01-2023

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Tη Δευτέρα 23-1-2023 ευρεία ομάδα μαθητών και διδασκόντων του σχολείου μας παρακολούθησε την πετυχημένη θεατρική παράσταση «η απολογία της Μαρί Κιουρί» στο θέατρο Αποθήκη. Η παράσταση ομολογουμένως συνεπήρε μαθητές και καθηγητές και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για πολλές μέρες μετά, λόγω των πολλών και επίκαιρων μηνυμάτων της αλλά και λόγω της πραγματικά συγκλονιστικής ερμηνείας της πρωταγωνίστριας, της κας Πέγκυς Τρικαλιώτη, η οποία άλλωστε έχει και βραβευτεί. Η παράσταση σκηνοθετικά, είχε έντονο το διαδραστικό στοιχείο με τους θεατές, κάτι που οι μαθητές μας, καθήμενοι στις 2 πρώτες σειρές, το βίωσαν με μοναδικά έντονο τρόπο.

Μετά το πέρας της παράστασης και σύμφωνα με επιθυμία των μαθητών, η ομάδα συνεχάρη την πρωταγωνίστρια , η οποία και ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη θέρμη, απαντώντας σε ερωτήματα που της τέθηκαν σχετικά με την παράσταση αλλά ταυτόχρονα εκδηλώνοντας και η ίδια με τη σειρά της το ενδιαφέρον της για θέματα του σχολείου μας και της εσπερινής εκπαίδευσης γενικότερα.

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά για όλους όσοι συμμετείχαν. Την πρωτοβουλία και την ευθύνη της συγκεκριμένης δράσης του σχολείου μας είχαν οι εκπαιδευτικοί  κα Μπαρλέτη Δήμητρα και κα Ρήγα Κυριακή.

 

.