27ο Παζάρι Βιβλίου 2024

13-02-2024

«Το βιβλίο είναι η δύναμή σου»

 

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 το τμήμα Γ2 του σχολείου μας μαζί με τον καθηγητή Ευαγγέλου Χ. και την καθηγήτρια Πεφάνη Κ., επισκεφθήκαν το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της δράσης “Γωνιά ανταλλαγής βιβλίων: μια διαφορετική πρόταση προσέγγισης του βιβλίου στο σχολικό περιβάλλον” σύμφωνα με τον Συλλογικό Προγραμματισμό της Σχολικής Μονάδας για την φετινή χρονιά 2023-24.

Το παζάρι Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι επτά έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.500 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κλαυθμώνος το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, σε μία σύγχρονη, υπαίθρια-στεγασμένη εγκατάσταση. Το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.